Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo Is keta ruikbaar voor drugshonden voor festivals en zijn ee trucs voor het te verstoppen en dat ze het nke ruiken , veel mensen zeggen steek het in je * als meisjes Is dat gevaarlijk als je dat neemt als je slecht ik je vel zit en zelfverminking doet ? Kan dat kwaad ? Hopelijk antwoorden jullie vlug

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 151101

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag.

Honden kunnen worden getraind in het herkennen en vinden van allerlei geuren. Zo ook de geur van ketamine. Niet alle honden zijn hierin getraind. Het is mogelijk dat kleine spoortjes op het lichaam al ruikbaar zijn. De ketamine verstoppen in je * is waarschijnlijk geen oplossing voor hiervoor.

Bij gebruik van drugs zijn de set en setting belangrijke factoren in effecten en risico's van het middel. De setting is de omgeving waarin je gebruikt en de set is je hoe je lichaam en geest is.

Wanneer je niet lekker in je vel zit, is je set dus een extra risicofactor. Drugs als ketamine kunnen ervoor zorgen dat je nog slechter in je vel gaat zitten of dat het langer duurt voor je er weer bovenop bent. Ketamine is een stof die emoties dempt. Hierdoor ben je extra vatbaar voor de verslavende werking van ketamine.

Heb je de negatieve gevoelens al eens besproken met bijvoorbeeld een huisarts, maatschappelijk werker of mentor? Zij hebben allen een geheimhoudingsplicht en kunnen je misschien helpen. Je kunt ook met lotgenoten in contact treden via de website van Stichting Zelfbeschadiging.

Ik hoop dat ik je vragen zo op tijd heb beantwoord,

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

21 februari 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG