Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Ik heb laatst 2-CB gehaald van een dealer en hij zei dat er 90mg in zat, maar van mijn kennis van 2cb is 30mg al aardig sterk om te trippen.. Weten jullie of zulke 2-CB pillen bestaan?

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 2cb90mg

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag! Je hebt inderdaad gelijk dat 30mg in één pil al erg hoog gedoseerd is. Op de testservice worden pillen ingeleverd. Daar zijn de meeste tussen de 8-15mg 2c-b. Ik hoor bij de testservice allerlei verhalen wat dealers tegen de consumenten zeggen. Meestal is het lariekoek ;-). 

Wil je zeker weten of er 2c-b in de pil zit, en zo ja hoeveel milligram? Daar kan je maar op één manier achter komen. Dat is door met één hele pil naar de testservice te gaan. Bronnen als pillreport, verhalen van anderen of wat een dealer zegt, zijn erg onbetrouwbaar.

Ik hoop zo je vraag beantwoord te hebben. Heb je nog weinig/geen ervaring met trippen? Overweeg dan om een tripsitter bij je te hebben. Wist je dat het effect van de 2c-b niet alleen door het middel wordt bepaald, maar ook door de set en de setting?

Met hartelijke groet,

 

Dion

10 april 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG