Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Recentelijk heb ik mijn zoon betrapt op het gebruik van drugs. Toen ik met hem naar de kroeg zou gaan vielen er opeens drie kleine witte opgevouwen papiertjes uit zijn beurs. Hij schrok heel erg en vertelde toen dat dit coke (zogenaamd van vrienden) was. Ik werd heel erg boos op hem, heb hierna de pakjes heb ingenomen en mijn zoon voor de rest van het weekend naar zijn kamer gestuurd. Toen hij 's avonds eenmaal lag te slapen was ik wel benieuwd geworden wat het effect is en heb een beetje van het poeder met een rietje opgesnoven. Dit voelde fantastisch! Gedurende het weekend en afgelopen avonden (nadat mijn zoon naar zijn kamer was gegaan) heb ik 2 van de 3 pakjes leeg gesnoven. Ik voel me hier tot nu toe erg fijn bij. Ik ben nu op mijn werk en vraag me twee dingen af, - Zitten er ook gezondheidsvoordelen aan cocaïne? - Kan ik legaal ergens nieuwe halen? Bedankt

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: healthy

Beste vraagsteller,

Je vraagt of er gezondheidsvoordelen zitten aan cocaïne gebruik. Cocaïne is een drug. De voordelen van deze drug hebt u ervaren tijdens het gebruik. De gewenste effecten zijn: Opgewekt zijn, vol zelfvertrouwen, actief worden en in lage dosering seksueel stimulerend. Verder zitten er nog risico's en nadelen aan het gebruik. De risico's van cocaïne kan je lezen via deze link. Ik wil u graag benadrukken dat cocaïne niet goed is voor de gezondheid. Cocaïne kan heel verslavend zijn, zoals u misschien heeft gemerkt.

Uw tweede vraag is, of u cocaïne ergens legaal kan halen. Zoals ik hierboven benoem is cocaïne een drug. Deze drug is illegaal. Het is dus niet mogelijk om deze drug te verkrijgen op een legale manier. 

Ik hoop dat dit een duidelijk antwoord is.

Met vriendelijke groet,

Jurjen

16 mei 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG