Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hey Ik gebruik regelmatig ketmine, en de ene keer heb ik nergens last van en is alles helemaal prima en dan de andere keer krijg ik een druk in mijn hoofd wat constant aanwezig is als hoofdpijn.­ Als ik dan weer een puntje ket neem dan word de hoofdpijn voor 15 minuutjes onderdrukt en dan komt het weer opzetten “alsof de ketamine zich opbouwt”.­ Daarbij zeggende dat het na 6 maanden circa 3x p/­w gebruik wel heftiger is geworden.­ Ik vraag mij af of jullie dit ook ervaren? En of er een verklaring voor is waarom ik dus zulke drukkende hoofdpijn ervaar? Alvast super bedankt voor de reacties.­

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 8877

Beste vraagsteller,

Ketamine is ook een pijnstiller. Het kan zijn dat je daar door het regelmatige gebruik aan went. Als het dan uitwerkt ervaar je pijn. Ketamine verhoogt ook de bloedruk een beetje. Dat kan ook een oorzaak zijn. Maar we horen het niet vaak. Mijn advies is toch om te gaan afbouwen met ketamine. Van 3 x per week, naar 2 x per week, daarna 1 x peer week daarna nul. En wachten tot de hoofdpijn weg gaat. Het is ondertussen ook goed om naar andere oorzaken van de hoofdpijn te kijken. Met je huisarts. 

Lees hier meer over risico's van ketamine. Wist je dat je met jouw frequentie van gebruik ook risico loopt op urologische problemen?

Hou je ons op de hoogte ajb?

Mvg,

Gerard A

drugsarts 

26 mei 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(4 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG