Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb ketamine gehad voordat ik wist dat ik een bloedonderzoek heb morgen er werd gezegt dat ik nuchter moest zijn alleen ik kan door mijn verslaving niet van de ketamine afblijven Is dit een probleem omdat ik t heb gebruikt Ik heb een onderzoek op chronische vermoeidheid en een maag onderzoek Zelf durf ik niet te vertellen aan de dokter dat ik door de ketamine meer last van mijn blaas heb en ik continu het gevoel heb dat ik naar de wc moet maar er bijna niets qua urine uit komt Ik ben van plan om te stoppen met keta Wat kan ik voor mijn blaas doen

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: Ketamineonderzoek

Beste vraagsteller,

Goed dat je contact opneemt. Je zegt dat je een verslaving aan ketamine hebt en daardoor last hebt gekregen van je blaas. Ik krijg het idee dat daar de nadruk op ligt.

Allereerst, wees open naar de dokter (en misschien je huisarts) over jouw ketaminegebruik. Zij kunnen jou dan beter helpen. Dat ketamine last kan veroorzaken in de blaas is bij ons een bekend probleem. De blaaswand kan onherstelbaar beschadigd worden. Dit kan voor vervelende complicaties zorgen op dit moment en in de nabije toekomst.

Ons advies: stop direct met gebruiken en zet dit door. Dit is de enige manier om verdere schade aan je blaas te beperken. Wanneer je de stap naar een instelling te groot vindt, is er een gratis online hulpprogramma om mee te beginnen.

Mocht dit niet genoeg zijn voor jou, kun je in jouw regio contact opnemen met de regionale verslavingszorg.

Veel succes!

Met vriendelijke groet,

Calvin

 

16 augustus 2018
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG