Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi, Ik ben van plan om dit weekend een beetje mdma te gebruiken maar heb net ook een kuur met amoxicilline (antibiotica) voorgeschreven gekregen. Nu lees ik dat een combinatie van mdma en antibiotica over het algemeen wordt afgeraden als het beide door de lever wordt verwerkt. Ik las op deze website dat amoxicilline door de nier wordt afgebroken en dat er geen wisselwerking is met mdma/xtc. Ik ben eigenlijk dus op zoek naar advies over hoe verstandig het is om dit te combineren. Ik ervaar verder geen klachten door de infectie en ook niet door de antibiotica.

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Allereerst moet je je goed voelen wanneer je XTC/MDMA (of andere drugs) gaat gebruik. Jouw mentale en fysieke staat heeft invloed op de ervaring en wanneer je je niet goed voelt is de kans op een onprettig effect of bad trip groter.

Lees op onze algemene pagina over XTC en antibiotica een aantal tips. Kijk ook naar de bijwerkingen van het medicijn. Vaak komen voor bij amoxicilline/clavulaanzuur: diarree, misselijkheid, braken. Schimmel van huid en slijmvliezen. Als je daar last van hebt, gebruik je beter niets. Misselijkheid komt ook voor door XTC. Verder zijn er geen wisselwerkingen tussen de middelen. 

MVG,

Ronald

18 november 2021
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG