Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik gebruik regelmatig domperidon tegen misselijkheid. Binnenkort wil ik Xtc proberen, maar omdat ik bang ben dat ik weer misselijk ben, wil ik ook domperidon nemen. Zou dit invloed op elkaar hebben?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Beste,

je vraagt je af of de Domperidon en xtc invloed op elkaar hebben.

Voor zover ik weet kan deze combinatie geen kwaad. Zie ook onze FAQ over xtc en misselijkheid.

Sommige gebruikers ervaren misselijkheid wanneer ze xtc gebruiken. Als je voor de eerste keer xtc gaat proberen, kan het zijn dat deze misselijkheid wat heftiger is, omdat je niet zo goed weet welk effect het heeft op jouw lichaam en hoe jij je gaat voelen. Misselijkheid is een effect van xtc wat vaker voorkomt. Sommigen zijn er gevoeliger voor. Het wordt waarschijnlijk veroorzaakt door de invloed van xtc op het maagdarmstelsel. Je kunt de kans op misselijkheid door het nemen van xtc verkleinen door laag te doseren en niet te kort en te veel voor gebruik wat te eten.

Wat belangrijk is tijdens het gebruiken van een middel, is dat je je goed in je vel moet voelen. Op het moment dat je al misselijk bent voordat je wilt gebruiken, dan raad ik je niet aan om xtc of een ander middel te nemen. Dit alles heeft te maken met de Drug, Set en Setting.

Ik hoop hiermee je vraag te hebben beantwoord!

Met vriendelijke groeten,

Mascha

11 september 2023
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG