Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo sinds een paar dagen zijn mijn vriend samen afgekickt van ghb we gebruikte die zooi jarenlang. Ik wil graag weten,al zal dat per persoon verschillend zijn,hoelang het gemiddeld duurt voor we ons lichamelijk beter gaan voelen. De vermoeidheid en het gevoel van "op"zijn. We hopen dat dat toch met enige dagen wat beter gaat worden. Het is super zwaar en angstig geweest. Maar we hebben het geflikt samen en willen nooit meer in zo een sitiatie terecht komen!!! Het voelt echt als een bevrijding zonder deze en andere shit!!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

De eerste dagen ben je letterlijk kapot en het ergste kan wel een week duren. Maar inderdaad: niemand is hetzelfde. Sommigen hebben langer maar mildere klachten, sommigen kort en hevig. Je lijf heeft hersteltijd nodig omdat er veel kunstmatige energie is verbruikt. De afkick was en is ook gewoon zwaar.

Dat betekent volhouden en vertrouwen op herstel. Herhaal elke dag voor jezelf de voordelen van gestopt zijn! Vraag begeleiding als het te zwaar is, maar jullie hebben dit mooi bereikt.

vr grt

Gerard A

drugsarts

11 februari 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG