Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Goedenavond drugsinfoteam, Recentelijk heb ik kennis gemaakt met de werking van coke. En ik vond het erg fijn. Nu hebben mijn vriend en ik afgesproken dat als we het vaker willen doen we ons limiteren tot 1 keer per maand ivm dat ik door mijn adhd nogal verslavingsgevoelig ben. Daar ben ik achter gekomen nadat ik poppers heb gebruikt maar ook daar hebben mijn vriend en ik een limiet voor opgesteld. Nu heb ik 2 vragen. Vraag 1; is het limiet van 1 keer per maand voldoende? En vraag 2; wat is het gevaar van de combinatie van coke en poppers?

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: ADHDenNieuw

Beste vraagsteller,

Goed dat je je bewust bent van je verslavingsgevoeligheid. Let wel op, met name coke is behoorlijk verslavend. Het kan heftige trek oproepen. En met jouw gevoeligheid is dit dus niet de meest veilige keuze. Als je het weet te beperken tot eens per maand dan beperk je het risico op afhankelijkheid aanzienlijk. 

De combi coke en poppers is niet aan te raden. In theorie zijn er tegengestelde effecten op bloeddruk te verwachten en neemt het risico op hartritmestoornissen toe.

Mvg,

Ronald 

 

18 april 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG