Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Wat is het verschil tussen Speed en het medicijn Dex- amfetamine. Speed maakt mij kalm en laat mij minder diep nadenken over de verdrietige zaken op aarde... ( denk heel diep , en zie heel veel verbanden .. welvaart & bio-industrie , Shell , Vliegen , Amazone gebied ( longen van de aarde ) Proefdiervrij en cosmetica , en drugs & proefdiervrij , CO2 uitstoot enzovoorts ) deze zaken maken mij intens verdrietig .. speed geeft rust en tevredenheid .. waar Dex-amfetamine dit niet doet .. Dus wat is het verschil.. ? wat voor troep gaat er wel in speed ( wat ook weer zinloos gedumpt wordt in schone natuur ) .. wat werkt voor tevredenheid en rust .. wat niet in de schone laboratoria , door overheid goed gekeurd , gebruikt wordt ? En waarom wordt de amfetamine die ik gebruik ... niet zuiver en apotheek af haalbaar gemaakt , door zelfde overheid ( zijn er belangen bij drugs industrie ? weer geld dus !! ) .. ? Nu moet ik kiezen , tussen drugs met troep of depressief zijn en lijden onder mijn hoog gevoeligheid , stomheid van alles en iedereen om mij heen ( geld is gif .. wat nagestreefd verwordt tot ( onder ) bewust ziekmakend gebeuren en toch laten we het virtueel op al die klote banken staan .. waardeloos .. "Bilderberggroep", volop in de welvaartsmaatschappij .. enzovoorts .. nou goed .. p.s: ik zou jullie graag een document mee sturen over Marxisme en de problemen , makkelijk oplosbaar , van mijn kant , waarom is hier geen mogelijkheid voor .. ? .

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: 1971

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Om antwoord te geven op je vraag: Dex is eigenlijk ook een soort speed. Het is rechtsdraaiende amfetamine. Normale speed is racemisch. Dat wil zeggen 50% links (levo) en 50% rechtsdraaiend (dex) amfetamine. Rechtsdraaiend werkt wat beter/anders op de receptoren in de hersenen, wat meer op het dopaminesysteem in het brein. Het is ook wat sterker te noemen. De extra prikkeling op je dopaminesysteem verklaart mogelijk gedeeltelijk het verschil in effect in jouw persoonlijke situatie. Maar lang niet iedereen ervaart dit verschil zoals jij dit ervaart. De oorzaak zit dus niet alleen in het middel, maar ook in jou als persoon. Bovendien speelt de omgeving waarin je gebruikt misschien ook een rol. Doe je dat bijvoorbeeld thuis en alleen dan ben je misschien ook meer bezig met het overdenken van dingen die je bezig houden dan wanneer iemand op een feest met vrienden gebruikt. Dat zijn dus allerlei factoren die meespelen in het effect wat je krijgt.

Je schrijft over verdriet, depressie en HSP. Misschien is het een idee, als je dat nog niet gedaan hebt, daar met een professional over te praten en tot een behandeling te komen waar je wél iets aan hebt. In het algemeen geldt dat speed sombere gevoelens, depressie versterkt. Misschien win je meer met een behandeling zonder speed of dex? HSP kan voor sommigen ook een kracht zijn, als je er op een voor jou prettige manier mee om leert gaan. Zie ook: https://www.zelfhulpwijzer.nl/

 

Mvg,

Ronald 

 

29 april 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG