Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Ik heb scooby snax syntetische wiet hoeveel moet er in een jointje voor gewenste effecten?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Niet alle risico's van synthetische cannabis zijn bekend. De risico’s zijn daarnaast afhankelijk van de soort synthetische cannabis, de dosering en de frequentie van gebruik. Er zijn grote verschillen in sterkte tussen de diverse soorten en ze kunnen ook nog eens verschillen per pakje binnen dezelfde soort. Er is geen doseringsadvies in te geven. Sommige stoffen zijn zeer potent, dus is matig doseren al niet mogelijk. Je bent je eigen proefkonijn. Wij raden het gebruik echt af.

Vanwege de sterkte wordt synthetische cannabis in verband gebracht met psychoses. Verder is er een risico op een sterke lichamelijke verslaving en wordt het in verband gebracht met dna-schade en een verhoogd risico op kanker. Verdere lange termijn effecten van synthetische cannabis zijn grotendeels nog onbekend. Tot slot zijn er ernstige gezondheidsincidenten in het buitenland geweest.

Je kunt hier op onze website meer lezen over de risico's van synthetische cannabis.

Ik ben heel benieuwd waar je dit product gekocht hebt, kun je dit ons laten weten door op dit bericht terug te antwoorden? Alvast bedankt!

Vriendelijke groet,

Mick

08 juni 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG