Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Van welke hoeveelheid moxy begin je trippen Kwil het proberen wat zijn de soort trippy effecten ( 5 meo mipt

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: Moxyyyyy

Beste vraagsteller,

Moxy valt onder de categorie tryptamine. Het heeft een hallucinogene werking. Het valt tevens onder de noemer: research chemical of designerdrug. Dat wil zeggen dat het een 'nieuw' middel is, althans er is weinig tot geen onderzoek naar gedaan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld cannabis of mdma. Wanneer je een research chemical gebruikt, ben jij je eigen proefkonijn. We weten niet goed welke effecten het geeft en welke risico's het met zich meebrengt, zowel op korte als lange termijn.

De informatie die we weten, is vooral gebaseerd op gebruikerservaringen. Erowid schrijft iets over dosering. Wij durven er geen goede uitspraken over te doen, omdat er weinig bekend is van het middel en de risico's. De dosering luistert nauw. Dus kijk goed uit met doseren. Hoe bepaal jij je dosis, heb je een zeer nauwkeurige weegschaal?

Heb jij al vaker getript? Zo nee, is het verstandig om te beginnen met een lichte dosis. Heb jij al wel veel ervaring met trippen, dan is het verstandig om ook niet te hoog te doseren. Elk middel is namelijk anders en drugs waar nog weinig onderzoek naar gedaan is, kunnen onvoorspelbare reacties te geven. Ook zou je deze pagina kunnen lezen om beter in te kunnen schatten wat een verstandige keuze is.

Zeker wanneer je nog geen ervaring hebt met tripmiddelen, neem dan in acht bij het maken van de keuze, dat sommige mensen trippen leuk vinden, maar er ook mensen zijn waar het goed fout gaat. Denk bijvoorbeeld aan mensen die aanleg hebben voor psychose of erg angstig of paniekerig zijn geraakt en daar last van hielden. Als dit je eerste keer trippen is, is het sowieso handiger met een middel te beginnen waar meer over bekend is.

Ook research chemicals als 5-MeO-MiPT kan je inleveren bij testservices in ons land. Meld dan wel even dat het om dit middel gaat. Ik hoop zo je vraag goed beantwoord te hebben waardoor jij voor jezelf goede keuze kunt maken. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, stuur dan gerust nog een berichtje!

 

Met vriendelijke groet,

 

Dion

30 augustus 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(3 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG