Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

hallo! ik heb een vraag, namelijk dat ik op feesten vaak 4fmp gebruik, en het super fijn spul vind! alleen wanneer het uitwerkt, vaak op de terug weg word ik suuuuuper misselijk en moet ik steeds bijna overgeven etc.. ik baal hier enorm van want het is natuurlijk echt geen leuke afsluiter van een feest! ik neem geen gekke hoge dosis ofzo en heb ook al verschillende dosissen gehad. ik heb sowieso al snel last van wagenziekte, en denk dat dat er wel goed mee te maken kan hebben, maar toen ik in de trein zat had ik het ook een beetje.. toch enorm vervelend en zou het zo fijn vinden als ik het gewoon kan blijven gebruiken en niet meer/of minder misselijk word op de terug weg.. hebben jullie tips? groetjes!

Antwoord van Drugsinfoteam

Je code was: misselijk

Beste vraagsteller,

Lees onze veelgestelde vraag over XTC en misselijkheid eerst even door. Deze informatie is ook op 4-FA van toepassing. Ik neem aan dat je met 4fmp 4-FA bedoelt. 4-FA is de correcte naam.

Een middel tegen misselijkheid, domperidon, zou ook te proberen zijn om in te nemen, een uur voor vertrek. Dan moet je geen hartritmestoornissen hebben en een andere bijwerking is vaak een droge mond.

Het kan zijn dat je de bewegingen in de auto en trein extra lastig kan verwerken met 4-FA in je lijf. Dat komt vaker voor. Dan is het interessant om te weten wat er gebeurt als je een andere keer ter plaatse kan blijven en niet reizen. En wat de laagste dosis is dat je nog net effect hebt en geen misselijkheid krijgt. 

Laat ons je evt nieuwe ervaringen weten, want daar leert iedereen van.

MVG

Gerard A

drugsarts

08 september 2017
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG