Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

beste, ik zou graag anoniem willen blijven mijn vriend en ik zouden graag eens wat betere seks willen hebben maar mn vriend rookt veel wiet en wij hadden gelezen dat poppers de lust vaal verhoogt, maar is er een onderzoek dat kan aantonen dat de combinatie van poppers en wiet in combinatie gevaarlijk is? en als dat zo is zijn er dan maatregelen die we kunnen nemen om dat gevaarte naar beneden te brengen? mvg

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Je vraagt of de combinatie van wiet en poppers gevaarlijk is. Deze combinatie is niet gevaarlijk (zoals de combi met erectiemiddelen wel is!!!) maar er zijn er wat dingen waar je op zou kunnen letten. De roes van beide middelen kunnen elkaar beïnvloeden. Deze invloed kan onvoorspelbaar zijn waardoor de kans op een bad trip toeneemt.  Hoe meer middelen je combineert, hoe onvoorspelbaarder het totaal aan effecten. Daarbij spelen ook persoonlijke factoren (stemming, fysieke conditie) en omgevingsfactoren (thuis of op een feest, met bekenden of onbekenden) een rol. Wees dus altijd voorzichtig als je middelen combineert!  

Verder hou de joint uit de buurt want poppers zijn brandbaar.

Tot slot werken poppers vrij kort. Het is niet zo dat poppers een langdurige erectie veroorzaken dus maatregelen om het gevaarte naar beneden te krijgen zijn niet nodig. 

Check ook even de site van Man tot Man.

Met vriendelijke groet,

Jurjen

19 maart 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG