Pagina kop
Componence Asset List

VRAAG

Hee, gister heb ik te horen gekregen dat mijn operatie naar voren is geschoven net na ik voor de eerste keer (die avond ervoor) een punt ketamine op heb, geen hoge dosis dus, maar de operatie is al binnen drie dagen na deze punt. natuurlijk bespreek ik het met de anestasist, maar mag ik uberhaupt onder volledige narcose nu?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Hier hoef jij je geen zorgen om te maken. Ketamine is na ongeveer twee dagen volledig uit je systeem verdwenen. Drie dagen later een operatie kan dus geen effect hebben. Het kan overigens nooit kwaad om dit te bespreken met de arts. De arts zal je niet veroordelen omdat je eens drugs hebt gebruikt.

Met hartelijke groet,

Dion

12 maart 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(1 Stem)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG