Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Ik wil dit weekend naar een festival en drink dan meestal alcohol en neem tegelijkertijd 4fma en wat coke, is dit erg gevaarlijk voor je lichaam? Is hier meer over bekend of ben ik eigen proef konijn? Gr

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

4-FMA wordt op dit moment op de markt gepusht als 4-FA-vervanger. Dat is niet omdat het een beter of veiliger alternatief is, maar omdat deze webshops op deze manier geld kunnen blijven verdienen zonder dat ze aangepakt kunnen worden. 4-FA staat namelijk sinds kort op de Opiumlijst en 4-FMA (nog) niet. Er is zeer weinig over de risico's bekend. Wij raden het gebruik af. 4-FMA is 4-FA met een methylgroep. Het schijnt sterker en langer te werken. Het is minder euforisch dan 4-FA, en meer oppeppend. Verder zijn de risico's vrij onbekend en ben je je eigen proefkonijn met 4-FMA. Ik kan op dit moment geen onderbouwd doseeradvies geven, behalve niet nemen.

4-FMA werkt lang en hard. Doseren is lastig en gebruikers nemen soms onbewust teveel omdat ze doseren op het niveau van 4-FA.  Je hebt ook kans dat je te heftig gestimuleerd raakt en daardoor bijwerkingen krijgt en te hard gaat. Dan kun je denken aan hartkloppingen, zweten, angst, paniek, slapeloosheid. Door te combineren met coke verhoog je de risico's en worden de effecten extra onvoorspelbaar.

Mvg,

Ronald

24 mei 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(2 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG