Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi, Afgelopen weekend heb ik 4fmp (100 gr) in combinatie met xtc gebruikt. Ik heb dit al een keer eerder gedaan, en kreeg toen 2 dagen later onwijs erge buikpijn, diarree, duizeligheid en misselijkheid. Ik heb toen niet de linkt gelegd dat dit mogelijk door drugs zou komen. Dit was 7 mnd geleden. In de tussenperiode tot afgelopen weekend heb ik geen drugs gebruikt. Nu heb ik vandaag weer precies dezelfde symptomen als de vorige keer, precies 2 dagen na gebruik van 4fmp en xtc. Zou dit kunnen beteken dat ik er misschien niet goed tegen kan? en zou ik er eventueel iets aan kunnen doen? Groetjes!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

De klachten die je omschrijft: "buikpijn, diarree, duizeligheid en misselijkheid" horen wij veel vaker na drugsgebruik.

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, komt er behoorlijk wat spanning op het lichaam te staan wanneer je oppeppende drugs gebruikt. Dit is het duidelijkst te zien bij de kaken, maar ook de maag en darmen staan onder spanning. Het kan zijn dat jij hier wat gevoeliger voor bent dan anderen. Gebruik gaat vaak gepaard met veel bewegen en weinig slapen. Dat is ook een aanslag op het lichaam. Als het goed is gaat dit na enkele dagen weer over.

Als je besluit om nog eens drugs te gebruiken, kan je een aantal dingen doen om het te voorkomen. De belangrijkste is lager doseren. Hoe hoger de dosis, hoe meer spanning er komt op je maagdarmstelsel.

Het combineren van verschillende middelen kan onverwachte effecten hebben. De klachten die je omschrijft kunnen daarbij horen. Wij raden het combineren van xtc met 4-fa af.

Goed uitrusten voor en na gebruik kunnen helpen. Probeer voor, tijdens en na je gebruik goed te eten.

Ik sluit af met een voetnoot. 4fmp is de straatnaam voor de drug 4-fluoramfetamine(4-fa). De 4-fa markt is op dit moment (juli 2019) zeer vervuild. Op de testservice bevat slechts +/- 10% van de ingeleverde 4-fa samples daadwerkelijk 4-fa. Veel meer samples bevatten de stof 4-fluormethamfetamine (4-fma), wat veel potenter is. Was jouw 4-fa getest?

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

28 juni 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG