Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hallo, Ik gebruik altijd alleen xtc om de 3 of 4 maanden en soms zit er zelfs langer tussen, maar veel te hoge doseringen vaak rond de 400 mg in totaal. Hierdoor denk ik dat ik alleen maar de speedy effecten voel (sta altijd heel erg strak, maar heb datzelf niet echt door) en niet “de love feeling”. Hierdoor heb ik de dagen daarna ook nooit ergens last van alleen de fysieke klachten (slapeloosheid de 1e dag na gebruik ,strakke kaken en kapot gehemelte) kan dit kloppen of word je serotonine ook opgebruikt zonder dat gelukszalig gevoel?

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Ja, je serotonine wordt ook altijd opgebruikt. Dus ook als je geen love-effecten ervaart, omdat je zo hoog doseert dat de upper effecten gaan overheersen.

Dat je voor jouw gevoel de dagen erna geen stemmingsklachten krijgt en alleen maar fysieke klachten heeft er waarschijnlijk vooral mee te maken dat je daar minder gevoelig voor bent of gemakkelijker mee omgaat. Het betekent trouwens niet dat dit soort hoge doseringen geen risico's met zich meebrengen.

Vind je dat eigenlijk prettig om heel erg strak te staan zonder het echte XTC gevoel? De meeste mensen vinden dat de bijwerkingen van XTC bij dat soort veel te hoge doseringen de overhand krijgen ten op zichte van de prettige effecten. Lees hier meer over de risico's van hoge doseringen.

Als je de risico's wilt beperken van XTC zou je niet meer moeten nemen dan 1 a 1,5 mg per kg lichaamsgewicht. Weeg je dus 100 kg dan niet meer dan 100 tot max 120 mg. Slapeloosheid, strakke kaken en kapot gebeten gehemeltje kun je met matig doseren ook veel beter in de hand houden. Probeer het anders een keertje? Test je XTC zodat je weet hoe sterk het is en doseer maar 1x. Lees hier meer tips om de risico's te beperken.

Mvg,

Ronald 

17 mei 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG