Pagina kop

Componence Asset List

VRAAG

Hoi, ik heb celluitus en moet 10 dagen antibiatica gebruiken. Is het een probleem als ik op de 7e dag keta en speed/xtc ga gebruiken? Bij voorbaad dank!

Antwoord van Drugsinfoteam

Beste vraagsteller,

Bedankt voor je vraag. Het is wel belangrijk om te weten welke antibiotica je gebruikt. Sommige antibiotica hebben namelijk een wisselwerking met drugs. Stuur ons dus nog even een berichtje met welke antibiotica als je wil gebruiken.

In onze FAQ hebben wij geschreven welke risico's je neemt bij xtc en antibiotica gebruik. Diezelfde info geldt ook voor speed (amfetamine).  Zoals te lezen is, zorgt antibiotica er mogelijk voor dat de risico's en bijwerkingen van drugs groter zijn. Dan ben je ook nog van plan om te gaan combineren. Wij zien dat vervelenden bijwerkingen of complicaties vaak optreden bij combinatiegebruik en/of hoge doseringen.

Wil je geen risico lopen? Gebruik dan niet. Wil je toch gebruiken maar de risico's zo veel mogelijk beperken? Kies dan voor één drug en doseer zo laag mogelijk. Let op: kwartjes/halfjes of likken mdma is geen nauwkeurige manier om te doseren. Wil je doseertips? Check onze pagina's over de desbetreffende drug. Heb je verder nog vragen? Laat het ons weten.

Met hartelijke groet,

Dion

16 juli 2019
Jouw beoordeling
Gemiddelde beoordeling
(0 Stemmen)
NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT? STEL EEN VRAAG